Tips voor 'feeling blue'

Je hebt je wekker al 5 keer gesluimerd voordat je voorzichtig een voet buiten je bed zet. 

Je voelt het aan alles, dit gaat niet jouw dag zijn...

Je durft niet eens een blik te werpen in de spiegel dus je sleurt jezelf maar onder de douche. Ondertussen heeft je baas je al 2 keer gebeld. Al je onderbroeken zitten in de was, het brood is op en je fietssleutel is kwijt. 

Ugh.

Iedereen herkent dit soort dagen wel. Dat gewoon even niks lukt en niks wil. SUITE702 gaat de strijd aan met zulke dagen en daarom heb we drie tips voor ‘blue days’:

Tip 1: warmte 

Zoek wat extra warmte op. Een warme kruik op je buik, grote roze konijnen pantoffels aan en liters hete thee op je bureau. Warmte zorgt ervoor dat ons lichaam zich makkelijker kan ontspannen en tot rust komt dus neem vooral dat warme dekentje maar mee naar kantoor!

Tip 2: uitloggen

Het is algemeen bekend dat wij veel te veel naar ons scherm kijken. Log dus wat eerder uit. Zet een muziekje aan op je telefoon of pak eindelijk weer eens die LP platen erbij die langzaam staan te verstoffen in je kast. Laat Netflix voor wat het is en kruip lekker in je bed met je meest comfy pyjama die maar hebt (en ja, kerstpyjama’s zijn toegestaan op zulke dagen). 

Tip 3: log ook mentaal uit

Mentaal is het ook heel belangrijk om af en toe uit te loggen. We staan altijd maar aan, gaan altijd maar door. Adem even diep in en uit en laat daarna even alles voor wat het is. Geef je partner of je bedMATE een dikke knuffel. Zet een kaarsje aan op je nachtkastje en laat je meevoeren in een spannend boek.

Het hele concept van uitloggen en tot rust komen in bed noemen wij Bed Peace. Een simpel idee maar o zo belangrijk. 

Lees deze drie blogs voor nog meer Bed Peace inspiratie: 

1. Hoe geef je jouw slaapkamer die heerlijk slow life vibe?

2. bedMATE, het beste maatje dat zorgt voor jouw bed peace

3. We can’t promise you world peace, but a goodnight sleep is a hell of a start

SUITE DREAMS //