Retourzending

Jammer dat je bestelling niet aan de verwachtingen voldoet, maar geen probleem natuurlijk. We willen graag dat je tevreden bent met jouw SUITE702 aankopen. Mocht dat helaas niet het geval zijn, dan kan het item altijd binnen 30 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Zodra wij je bestelling inclusief originele verpakking in goede orde (ongebruikt & ongewassen) hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt betaald, terug.

Hoe kan ik een artikel retourneren?
Retourneren via retourportaal
Laten we samen bewust zijn van de impact die wij op ons milieu hebben. Maak bewustere keuzes, shop slimmer en retourneer minder. Om deze reden kun je bij SUITE702 niet gratis retourneren en komen de directe kosten van de retourzending voor jouw rekening. In Nederland is dit €7,50 in België en Duitsland €12,50 en Frankrijk €15,-. Voor een retourzending buiten deze landen moet je zelf een verzending aanmaken bij een verzender naar keuze. Daarbij is het verstandig om een track & trace te vragen en de verzending te verzekeren. De verantwoordelijkheid van de retourzending is altijd op eigen risico.

Op ons retourportaal kan je een retourzending aanmelden: https://suite702.shipping-portal.com/rp. De stappen die je moet doorlopen zijn eenvoudig en wijzen zich vanzelf.

Retourneren via een verzender naar keuze
Je kan er ook voor kiezen om het pakket zelf te frankeren. Daarbij is het verstandig om een track & trace te vragen en de verzending te verzekeren.

Retourneren in de Studio
Je bent natuurlijk ook van harte welkom om het pakket zelf langs te brengen bij onze Studio in Amsterdam. Bel of mail even voordat je komt. We zijn er vaak, maar zo voorkom je dat je voor een dichte deur staat.

SUITE702 Studio
Elementenstraat 14-B
1014 AR Amsterdam
service@suite702.com
+31 (0)20 737 06 52