Hoe geef je jouw slaapkamer die heerlijk slow life vibe?

De slaapkamer is de plek waar je slaapt, waar je leeft. Waar je tot rust komt. Met mooi beddengoed geef jij je slaapkamer een compleet andere look. Al een tijdje zijn donkere, rustgevende kleuren en aardse tinten on trend. Denk aan Khaki Gold, Terra, Cognac en Smokey.

Rural lifestyle

Waar komt de aantrekkingskracht voor deze kleuren vandaan? Dit kleurenpallet staat voor een trager, eenvoudiger ‘rural’ lifestyle. Weg van de ratrace en meer aandacht voor een trager eenvoudiger leven. Geniet van ‘the slow life vibe’ met aandacht voor levenskwaliteit.

Maak je geen zorgen; je hoeft je appartement niet direct te veranderen in een boerderij.

Deze landelijke sfeer gaat perfect samen met een hedendaagse minimalistische esthetiek. Combineer kleuren en materialen; kies voor robuust linnen in combinatie met chique satijn. Met een rijk divers kleurenpallet geef je het geheel die heerlijke slow life vibe. 

Natuurlijke uitstraling

Je bed voorzie je gemakkelijk van extra aantrekkingskracht met een natuurlijke uitstraling. Maar zoals de natuur niet één kleur heeft, hoeft je bed dat ook niet te hebben. Combineer aardse tinten met elkaar en laat er een bijzondere kleur uitspringen voor extra effect. Geef het geheel wat gelaagdheid. Vergeet niet dat je bed of boxspring ook meedoet.

Creëer ook een slaapkamer helemaal in deze lifestyle trend. Ga voor goud en combineer natuurlijke tinten en materialen. Zo is Khaki Gold met Inca Gold en Smokey een populaire combinatie. Of combineer Cognac, Brique Red met Nude of Dusty Rose