Perfecte beddengoed voor de herfst

De herfst is misschien wel de mooiste tijd van het jaar. Tuurlijk de zomer en de lente zijn ook lekker. Zelfs de winter heeft wel wat. Maar de herfst is de mooiste en meest kleurrijke tijd van het jaar.  

Het is fantastisch om buiten te zijn en de natuur te zien veranderen van groen naar rood naar geel. Maar het is misschien nog wel lekkerder om binnen te blijven. Want, wat is het vreselijk onguur. 

Geniet met dit koude natte weer binnen van de herfst. Dompel je onder in warme aarde tinten. Maak je bed zó aantrekkelijk dat je het liefst in bed kruipt en er voorlopig niet meer uitkomt.

Satijn beddengoed

Als je het altijd koud hebt en je bed 's nachts graag extra warm is, ga dan voor een luxe set satijnen lakens. Niet alleen veranderen ze je slaapkamer in een 5-sterren hotelkamer dankzij de zijdeachtige uitstraling van het materiaal, maar ze houden je ook warm zonder oververhitting. Satijn is gemaakt van katoen, maar vervaardigd met satijnbinding, wat resulteert in een dikkere stof met twee van de beste eigenschappen van katoen: ademend en licht. Het is dus echt het beste van twee werelden.

Meer weten over het perfecte beddengoed voor de herfst? 


SUITE DREAMS //