Duurzaam, zo vanzelfsprekend

Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt zijn al onze producten duurzaam geproduceerd. Het percale katoen, het satijn en het linnen hebben allen het GOTS-keurmerk, waarmee het beddengoed aan de aller strengste duurzaamheidseisen voldoet. Daarbij staat GOTS ook garant voor goede sociale omstandigheden voor alle betrokkenen in het productieproces.

 

 

Voor ons en waarschijnlijk ook voor jou zijn dit soort zaken eigenlijk vanzelfsprekend. We vinden het heel normaal dat zaken gewoon deugen. Met hele aantrekkelijke producten proberen wij het leuk, fijn en makkelijk te maken om de juiste keuzes te maken.

Ook op andere manieren proberen we het verschil te maken.  Wederom voor ons heel vanzelfsprekend. Dit is wat we (al) doen:

  • We versturen bestellingen in ongeverfde kartonnen dozen van gerecycled en recyclebaar karton.
  • We gebruiken verschillende maten dozen, zodat je bestelling altijd zo strak als mogelijk verpakt is. Hierdoor wordt er geen overbodig lucht verplaats door bestelbusjes.
  • We gebruiken dus ook geen (vervuilend) opvulmiddel wat je direct weer weggooit;
  • We gebruiken papieren tape (ipv plastic) om dozen mee dicht te plakken.
  • We proberen retouren zoveel mogelijk te voorkomen. Als we vermoeden dat iemand de verkeerde bestelling plaatst (een bedMATE van 180 en een sloop van 160) dan mailen we altijd even om te vragen of dit wel de bedoeling is. Dit scheelt onnodig heen en weer versturen en bespaart het milieu.
  • Als een bezorger een pakket meerdere keren moet aanbieden, is dat niet ideaal voor het milieu. Daarom kan je bij ons je bestelling ook bij een afhaalpunt laten bezorgen.
  • We werken met PostNL. PostNL staat al jaren in de top drie van duurzaamste logistieke partijen wereldwijd. Meeste van de bestelbusjes rijden inmiddels op gas.

Duurzaam, hoe kan jij helpen?

Wij zijn ervan overtuigd dat veel zaken helemaal niet veel moeite hoeven kosten. En dat groen-doen, het leven (en slapen) zelfs wat aangenamer kan maken.

  • Check goed of je wel de juiste maten bestelt.
  • Bij ons kan je dekbedovertrek en kussenslopen los bestellen. Vergeet je kussenslopen niet te bestellen, als je deze wil.
  • Kies een afhaalpunt als het lastig is om aanwezig te zijn om het pakket aan te nemen.

Wij blijven kijken hoe we de dingen beter en makkelijker kunnen maken. Zo overwegen we dat je zelf het tijdstip van bezorgen kan bepalen. 

Suggesties zijn altijd welkom. Je kan ons altijd mailen: olaf@suite702.com

SUITE DREAMS //