Verzenden & Retourneren

VERZENDEN

Gratis verzenden vanaf€50 in Nederland en Belgie
SUITE702 rekent in Nederland en België vanaf €50 geen verzendkosten. Mocht u een bestelling onder de €50 doen, dan versturen wij geen pakket, maar een poststuk. De verzendkosten bedragen dan €5 Euro.

Wij verzenden alles met PostNL. We hebben verschillende getest. PostNL is de meest betrouwbare en punctuele verzender. Daarbij hanteren zij een eerlijke manier van werken voor hun bezorgers en zetten ze zich het meeste in voor het milieu. Zo gaat hun hele vloot (wagenpark) versneld over op elektrisch rijden of gas. Bestellingen buiten Nederland worden buiten Nederland met een partner van PostNL afgehandeld.

Als u gedurende weekdagen bestelt dan wordt uw bestelling dezelfde dag of de dag erna nog verpakt en binnen twee dagen geleverd. Wij proberen zo veel als mogelijk de dag na bestelling te leveren. We zijn een klein bedrijf en willen geen beloftes maken die we niet altijd waar kunnen maken. Het kan zijn dat het niet een maar twee dagen duurt.
SUITE702 verzendt in principe internationaal naar elk gewenst land. Kijk voor meer informatie en verzend tarieven op international shipping.

RETOUR BELEID

30 dagen bedenktijd.

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (SUITE702,Elemenstraat 14-B, 1014AR Amsterdam, info@suite702.com/ 020-7370652) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Gevolgen van de herroeping. Als u de overeenkomst herroept ontvangt u niet later dan 14 dagen nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van de terugzending komen voor uw rekening. in Nederland is dit €7,50. Buiten Nederland is het afhankelijk van het land. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Al het bedtextiel is verpakt in een polybag met seal. Op het moment dat u het seal openmaakt kan er sprake zijn van waardevermindering. Voor bed&badtextiel is hygiëne bijzonder belangrijk. Als u de producten heeft gebruikt en/of gewassen is de waardevermindering 100%. Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Dit is dus onder andere het geval als u maatwerk besteld. Voor een retourzending buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van waaruit wordt verzonden.

SUITE702
Elementenstraat 14-B
1014 AR Amsterdam
Shipping@suite702.com
Telefoon: 020 737 06 52
Wij zijn op werkdagen van 9.30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar.

Jammer als je bestelling niet aan de verwachtingen voldoet, maar geen probleem natuurijk. Op onze retourportaal kan je een retourzending aanmelden.

https://suite702.shipping-portal.com/rp/

Zodra wij je bestelling inclusief originele verpakking in goede orde (ongebruikt & ongewassen) hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag terug.

Het is niet mogelijk om een gekozen artikel om te ruilen voor een ander artikel. U kunt het product retour zenden. Zodra wij het binnen hebben storten we direct het aankoopbedrag terug. U kunt in onze webshop zelf het vervangende product aanschaffen. Zo voorkomt u dat een product eventueel is uitverkocht en heeft u het gewenste product het snelst weer in huis.