VERZENDEN

Gratis verzenden vanaf€50 in Nederland en Belgie
SUITE702 rekent in Nederland en België vanaf €50 geen verzendkosten. Mocht u een bestelling onder de €50 doen, dan versturen wij geen pakket, maar een poststuk. De verzendkosten bedragen dan €5 Euro.

Wij verzenden alles met PostNL. We hebben verschillende getest. PostNL is de meest betrouwbare en punctuele verzender. Daarbij hanteren zij een eerlijke manier van werken voor hun bezorgers en zetten ze zich het meeste in voor het milieu. Zo gaat hun hele vloot (wagenpark) versneld over op elektrisch rijden of gas. Bestellingen buiten Nederland worden buiten Nederland met een partner van PostNL afgehandeld.

Als u gedurende weekdagen bestelt dan wordt uw bestelling dezelfde dag of de dag erna nog verpakt en binnen twee dagen geleverd. Wij proberen zo veel als mogelijk de dag na bestelling te leveren. We zijn een klein bedrijf en willen geen beloftes maken die we niet altijd waar kunnen maken. Het kan zijn dat het niet een maar twee dagen duurt.
SUITE702 verzendt in principe internationaal naar elk gewenst land. Kijk voor meer informatie en verzend tarieven op international shipping.

RETOUR BELEID

30 dagen bedenktijd.

Het is wettelijk verplicht dat u zich bij online aankopen 14 dagen kan bedenken. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedereen tevreden is met zijn aankoop. Mocht u zich bedenken of twijfelen aan de kleur dan kunt u binnen 30 dagen de spullen terugsturen. U krijgt dan uw geld terug. Het beddengoed inclusief originele verpakking moet ongebruikt zijn en er netjes uit zien.

Als je een product wil retourneren, stuur je een mailtje naar info@suite702.com. Wij sturen je via onze verzender (PostNL) een retourlink waarmee je een retourlabel kan aanmaken. De stappen die je moet doorlopen zijn erg simpel en wijzen zich vanzelf.

Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we direct het aankoopbedrag terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt voldaan. Voor een retourzending binnen Nederland wordt €7,50 gerekend. Je bent ook van harte welkom om het pakket zelf langs te brengen bij onze studio in Amsterdam.

Voor een retourzending buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land van waaruit wordt verzonden.

SUITE702
Palmstraat 62
1015HS Amsterdam
Telefoon: 020 737 06 52
Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 16:30 telefonisch bereikbaar.

Het is niet mogelijk om een gekozen artikel om te ruilen voor een ander artikel. U kunt het product retour zenden> zodra wij het binnen hebben storten we direct het aankoopbedrag terug. U kunt in onze webshop zelf het vervangende product aanschaffen. Zo voorkomt u dat een product eventueel is uitverkocht en heeft u het gewenste product het snelst weer in huis.