Verzenden & Retourneren

VERZENDEN

Gratis verzenden vanaf €50 in Nederland en België
SUITE702 rekent in Nederland en België bij een bestelling vanaf €50 geen verzendkosten. Mocht je een bestelling onder de €50 doen, dan bedragen de verzendkosten €5
Wij verzenden onze bestellingen meestal met DHL.
Als je gedurende werkdagen bestelt dan wordt je bestelling dezelfde dag of de dag erna verpakt en binnen twee tot drie dagen dagen geleverd. Wij proberen zo veel als mogelijk de dag na je bestelling te leveren. We zijn een klein bedrijf en willen geen beloftes maken die we niet altijd waar kunnen maken. Het kan dus een enkele keer langere duren.
SUITE702 verzendt in principe internationaal naar elk gewenst land. Kijk voor meer informatie en verzend tarieven op international shipping.

RETOUR BELEID

30 dagen bedenktijd.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn oftewel “recht van retour” verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit heeft gekregen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, zal je ons SUITE702, Elemenstraat 14-B, 1014 AR Amsterdam, service@suite702.com / +31 (0)20 737 06 52 via een ondubbelzinnige verklaring (bv. telefonisch of per e-mail) op de hoogte moeten stellen van je beslissing om de overeenkomst te herroepen.

Gevolgen van de herroeping. Als je de overeenkomst herroept ontvangt je niet later dan 14 dagen nadat wij je retourzending in goed orde hebben ontvangen, een restitutie van ons. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen we je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening brengen.

De goederen dienen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen, aan ons hebt medegedeeld, naar ons terug gestuurd of overhandigd te worden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen (ongebruikt, ongewassen inclusief verpakkingen) hebben terug gekregen.

De directe kosten van de terugzending komen voor jouw rekening. In Nederland is dit €7,50 in België en Duitsland €12,50 en Frankrijk €15. Voor een retourzending buiten deze landen moet je zelf een verzending aanmaken bij een verzender naar keuze. Verstandig om een track&trace te vragen en de verzending te verzekeren. Verantwoordelijkheid van de zending is eigen risico.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waarde vermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen. Al het bedtextiel is verpakt in een poly-bag met seal. Op het moment dat je de seal/verpakking openmaakt kan er sprake zijn van waardevermindering. Voor al onze producten is hygiëne bijzonder belangrijk. Als je de producten hebt gebruikt en/of gewassen is de waardevermindering 100%.

Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn consumenten aankopen die vervaardigd zijn volgens specificaties van de consument, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Dit is dus onder andere het geval als je maatwerk besteld.

SUITE702
Elementenstraat 14-B
1014 AR Amsterdam
service@suite702.com
Telefoon: +31 (0)20 737 06 52
Wij zijn op werkdagen van 9.30 tot 17:30 telefonisch bereikbaar.

Jammer als je bestelling niet aan de verwachtingen voldoet, maar geen probleem natuurlijk. Op onze retourportaal kan je een retourzending aanmelden.

https://suite702.shipping-portal.com/rp/

Zodra wij je bestelling inclusief originele verpakking in goede orde (ongebruikt & ongewassen) hebben ontvangen storten we het aankoopbedrag.

Je kan er ook voor kiezen om het pakket zelf te frankeren, wij adviseren je dan om het met een track & trace te versturen en je zending te verzekeren. De retourzending is jouw verantwoordelijkheid.

Het is niet mogelijk om een gekozen artikel om te ruilen voor een ander artikel. Je zal het product naar ons retour moeten sturen. Zodra wij het in goede orde hebben ontvangen (ongebruikt, ongewassen inclusief originele verpakkingen) storten we het aankoopbedrag terug. Je kan in onze webshop zelf het gewenste nieuwe product aanschaffen. Zo voorkom je dat een artikel eventueel is uitverkocht en heb je het product ook het snelst in huis.