styleSUITE

 

SUITE702 werkt graag samen met stylisten, magazines en interieur professionals. Met trots delen we hier een greep uit de prachtige beelden die deze samenwerkingen hebben opgeleverd.

 

 

Trend forecaster

Hilde Francq

Creative director Studio Marit Saladini

Marit Saladini

Stylist VT-wonen

Marianne Luning

Fashion stylist

Thomas Vermeer

Art & design curator

Hélène Rebelo

Interieuradvies en styling

&SUUS

journalist | trend forecaster | stylist

Monique van der Reijden

"De Suite702 collectie is een verademing voor in de slaapkamer van nu. Uni-kleurig bedtextiel is tijdloos en rustgevend, geen wilde prints meer! Dat is een belangrijke tendens op slaapkamergebied. De perfecte (trend)kleuren van het A-kwaliteit bed- en badtextiel zijn heerlijk om mee te ‘stylen’. In mijn werk als interieurstylist ben ik vanaf het begin af aan al fan van Suit702 en verwerk ze regelmatig in mijn trendproducties voor de tijdschriften, video producties en trend events.

Monique van der Reijden

Zelfs voor in mijn eigen huis ben ik de Suite702 collectie gaan uitproberen en nu is er geen weg terug. Het slaapt verslavend lekker 😊 en je wilt elke keer een nieuwe ‘kleurenmix’ decoreren op je bed. Ja, zo werkt het dus echt! Het is heerlijk om onder mijn fris opgemaakte ‘dubbele’ dekbed te duiken, want ik wil minimaal twee kleuren 😉. Ik hoop dat dit Nederlandse designmerk uitgroeit tot een wereldwijd succes want dit is een duurzaam, creatief en eerlijk topmerk waar we trots op moeten zijn."

Lifestyle redacteur Volkskrant

Joline van den Oever

platform for interior, design and lifestyle

April&May

Concept | Styling | Art Direction

Cleo Scheulderman

industriele studio’s

Fabriek Zuidermeer

Improved

Image with text

Contact

SUITE702 werkt graag samen met architecten, stylisten en luxe verhuurders. Neem contact met ons op voor vragen, advies of een offerte op maat. We denken graag met je mee.

SUITE702

Olaf Arkauer
olaf@suite702.com
Elementenstraat 14-B
1014AR Amsterdam
020-7370652 / 06-41273167