“We can’t promise you world peace,
but a good night sleep is a hell of a start.”

01 /

BED PEACE

De merknaam SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-in van John Lennon en Yoko Ono. In 1969 brachten zij, bij wijze van huwelijksreis, een hele week in bed door, in Suite 702 van het Hilton Hotel in Amsterdam Zuid. De Bed-In van John en Yoko stond in het teken van World Peace. Wij geloven dat jouw persoonlijke, 100% duurzame Bed Peace alvast een mooie start is. Log uit. Spijbel van al je (sociale) verplichtingen. Gun jezelf wat meer Bed Peace.

02 /

AFFORDABLE LUXURY

Goed luxe beddengoed van hoogwaardig kwalitatief katoen is in Nederland bijna niet te krijgen. Wat je kan vinden, is vreselijk duur en vaak enorm tuttig. Door distributeurs, dure merk licenties
en retailers te passeren, maakt SUITE702
luxe stylish beddengoed betaalbaar.

03/

A LIFE IN BED

Beddengoed is een ondergewaardeerd product. Terwijl heerlijk beddengoed een wereld van verschil maakt en kan verleiden om eerder naar bed te gaan. Ons doel is om je bed zó aantrekkelijk te maken, dat we met z'n allen straks niet alleen eerder naar bed willen gaan, maar het liefst ook de hele week in bed blijven liggen.

“Claim your bed peace and enjoy a life in bed”

04 /

BED LINEN FROM AMSTERDAM

SUITE702 is opgericht door Shirley Muijrers en Olaf Arkauer. Shirley is textieldesigner en docent aan de Design Academy Eindhoven. Olaf was reclamestrateeg maar gooide het roer om en ging weer studeren om ondernemer te worden. Met hun twee opgroeiende ‘tweens’ leven ze in hartje Amsterdam waar altijd iets te beleven is. Shirley en Olaf weten precies waar wij allemaal aan toe zijn: vaker uitloggen en lekker spijbelen in een heel mooi, heel fijn, helemaal schuldgevoel-vrij maar wel goed betaalbaar bed.

Search our store