bedMATE of the month #3: Iman Whitfield

We gaan elke maand op bezoek bij een creatief, kleurrijk en inspirerend persoon. Zij of hij is de 'bedMATE of the month'.

De bedMATE is het meest iconische item in onze collectie. Het extra lange kussen dient als headboard, maar ook als knuffelmaatje, een vriend die steun geeft. 

We kruipen bij de 'bedMATE of the month in bed. We nemen een kijkje bij hun thuis en in hun kleurrijke slaapkamer. In gesprek ontdekken we hoe zij the SUITE life beleven. Wat gaat er om in hun hoofd? Waar halen zij hun inspiratie vandaan? In welke kleur dromen ze?

Deze maand ging allround creative Nicole Huisman langs bij Iman Whitfield.

Als een modern Mediterraans vakantiehuis, zo voelt het appartement van Iman Whitfield in hartje Amsterdam. En laat dat nou net de droom zijn van deze creatieve duizendpoot, een eigen huis op Mallorca, door haar bedacht & ingericht.

Op dit moment focust Iman zich vooral op regie. As we speak (and as we shoot) is ze druk bezig met de voorbereidingen voor een grote commercial die ze gaat draaien in Kaapstad. Shotlist afmaken, koffer inpakken, dat werk.

Iman heeft tal van toffe producties op haar naam staan. Zo runde ze Pied à Terre, een creatieve locatie voor events & shoots, bedacht en creëerde ze instore concepten voor modemerken en had zelfs even een art gallery.

Binnenkijken bij Iman Whitfield

Iman heeft een grote passie voor interieur, objecten & kunst en dat zie je. Bij elk vaasje, fotootje, kunstwerk of stoel hoort een verhaal. ‘Van Catawiki! Gevonden op Marktplaats! Familie-erfstuk! Gemaakt door een vriendin van mijn moeder!’, een gecureerde ratjetoe van mooie spullen. Maar bovenal een warm thuis.

Heerlijk als alles zo mooi bij elkaar past en toch elk item een eigen verhaal heeft.

Iman gaat in de slaapkamer voor een fijne mix van naturel kleuren. Altijd al geweten dat Vanilla een goede match is met Pistachio 🍦.

Volg de avonturen van Iman op Instagram.