Waarom jij het liefst een diepe winterslaap houdt in heerlijk satijnen beddengoed

We kunnen allemaal wel wat meer comfort gebruiken, toch? We denken dat een luxueuze, hotelachtige ervaring thuis het wel zal doen. Een van de makkelijkste manieren om je slaapkamer op te knappen en het SUITE gevoel thuis te creëren is met onze satijnen beddengoed. Ons satijnen beddengoed is zacht met precies de juiste hoeveelheid warmte en een matte glans. Zo brengen we het suite gevoel naar een hoger niveau. Lees verder om te leren waarom je jouw bed vandaag nog zou moeten opwaarderen met satijnen beddengoed.

Hoe wordt satijn gemaakt?

Onze satijn is gemaakt hoogwaardig GOTS gecertifieerd Biologisch katoen in de regio Guimaraes in het noorden van Portugal. Ons beddengoed is afgewerkt met een kenmerkende dubbele stiksteek voor een verfijnde look, zoals je die vindt in een vijfsterrenhotel. De weving maakt van satijn een chique en luxe keuze voor jouw bed

Is satijn lekker in de winter?

In de koudere maanden is satijn een mooie optie omdat het strakker geweven is. Het unieke weefsel en het drapeergewicht van de stof helpen om de warmte op te vangen, waardoor je lekker warm en comfy in bed blijft. Stel je voor dat je deze hele winter in een zacht satijnen bed ligt....?.Gewoon een winterslaap, dat wil toch iedereen.

Hoe ziet satijn eruit?

We noemen onze satijn soms ook wel een mat satijn omdat het niet een al te glanzende uiterlijk heeft dat typisch is voor de stof. Het is glanzend, elegant en een super luxueuze stof. Het zorgt voor een verfijnde look, die erg doet denken aan een mooi opgemaakt bed in een super chic hotel. Bovendien is satijn van nature rimpelbestendiger, zodat je satijnen beddengoed er zelfs na het wassen en gebruik mooi uitziet.

Hoe style je satijn?

Om het suite gevoel thuis te creëren, kan je ook voor wit of wit tinten gaan, zoals Greige en Champagne.  Combineer het met onze heerlijke zachte donzen sandwich in soft/medium of medium/firm en een fantastisch 4-seizoenen donzen dekbedovertrek, en je komt je bed de komende maanden niet meer uit. Bereid je voor op het gevoel van slapen in een wolk! Zo creëer je een super luxe suite gevoel. Precies wat jij verdient.

SUITE DREAMS //