Waarom een goed hoeslaken belangrijk is

Het hoeslaken wordt vaak een beetje vergeten. Als je een mooie set koopt, heb je al snel zoiets van “oh dat hoeslaken, dat zie je toch niet”. Toch willen we graag een lans breken voor een goed en mooi hoeslaken.

 

 

Een mooi hoeslaken maakt je bed compleet

Een hoeslaken zie je dus wel. Als je het bed netjes hebt opgemaakt wordt je matras waarop het hoeslaken ligt meestal helemaal bedekt door het dekbedovertrek. Maar omdat je toch meestal een stuk van het hoeslaken ziet, is het belangrijk dat het matcht met de rest van je bed en je slaapkamer. Als je een heel mooi Brique Red of Forest Green dekbedovertrek set hebt, is het zonde als daar een wit hoeslaken onder ligt.  Overigens is het ook zo dat je je bed alleen bekijkt als het is opgemaakt. Als je lekker met een kopje koffie een krantje aan het lezen bent, wil je ook dat het er mooi uit ziet. 

Lang verhaal kort: Je denkt dat je een hoeslaken niet zo zichtbaar is, maar juist als het niet mooi past bij de rest van het bed, valt het op. Wij bieden daarom hoeslakens aan in een grote aantal kleuren. Zo kan je altijd een hoeslaken kopen dat mooi past bij je beddengoed set. Hoeslakens hebben we daarom in de volgende kleuren:

  1. Wit hoeslaken: White
  2. Heel licht grijs hoeslaken: Pebble
  3. Grijs hoeslaken: Silver Grey
  4. Beige hoeslaken: Camel
  5. Oker hoeslaken: Khaki Gold
  6. Geel hoeslaken: Inca Gold
  7. Licht geel hoeslaken: Mellow Yellow
  8. Paars hoeslaken: Lilac Grey
  9. Licht Roze hoeslaken: Nude
  10. Rose hoeslaken: Dusty Rose
  11. Rood Hoeslaken: Brique Red
  12. Oranje hoeslaken: Cognac
  13. Bruin hoeslaken : Chocolate
  14. Grijs bruin hoeslaken: Smokey
  15. Licht blauw hoeslaken: Sky Blue
  16. Donker blauw hoeslaken: Navy Blue
  17. Blauw groen hoeslaken: Petrol Green
  18. Groen hoeslaken: Forest Green 
  19. Licht groen hoeslaken: Pale Olive

Op verschillende pagina op onze website kan je mooie combinaties zien. Maar je kan ook een kijkje nemen op de inspiratie pagina. Twijfel je welke kleuren het mooiste staat bij jouw beddengoed? Wij helpen je graag verder, stuur ons een mailtje: service@suite702.com

Een hoeslaken moet goed ademen

Materiaal maakt uit. Het hoeslaken zie je misschien iets minder dan de rest van het beddengoed, je ligt er wel het meest op. Je lichaam maakt het meest contact met het hoeslaken. Omdat je gedurende de nacht transpireert is het erg belangrijk dat je een hoeslaken hebt van goed ademend materiaal. De hoeslakens van SUITE702 zijn van biologisch perkal katoen. Dit is zeer fijngeweven katoen. Hierdoor is het heerlijk glad en voelt het niet alleen lekker aan, maar ademt het ook goed. Wij raden hoeslaken met synthetisch materiaal af.

Een hoeslaken dat mooi om het matras past

Je ligt een hele nacht op een hoeslaken. Niks zo irritant om op een plooi van het hoeslaken te liggen. Een goed passend hoeslaken dat strak om het matras zit, ziet er niet alleen veel mooier uit, het ligt ook lekkerder. Omdat we het zo belangrijk vinden dat een hoeslaken mooi past hebben we onze hoeslakens voorzien van een lekkere ruime (hoge) rand van 30 CM. Daarnaast hebben onze hoeslakens elastiek helemaal rondom, zodat het hoeslaken onder het matras zich mooi strak strekt.

Er zijn enorm veel verschillende maten matrassen. Daarnaast zijn er ook nog toppers en splittoppers. Helaas kunnen we niet voor elk type matras hoeslakens uit voorraad leveren. Wij bieden de meest veel voorkomende maten aan en kunnen indien gewenst ook hoeslaken op maat laten maken. 

Dit zijn de verschillende maten hoeslaken die je bij SUITE702 kan kopen:

SUITE DREAMS //