Zo tover je je slaapkamer om tot een Glamour SUITE

Wij staan met SUITE702 voor ‘the suite life’. We vieren het leven in bed alsof je in een chique hotelsuite bent. We werken, spelen, slapen in bed. We wonen in de slaapkamer en slapen in de woonkamer. Het leven als een luxe hotelovernachting. Wie wil dat nou niet.

Het leuke is, je hebt helemaal geen chique huis of grote slaapkamer nodig. Met een paar mooie producten en wat slimme oplossingen tover je jouw slaapkamer zo om tot suite. Maar iedereen is natuurlijk anders. De een heeft meer een bohemian stijl de ander meer minimalistisch. Door kleuren uit ons uitgebreide kleurenpalet te combineren kan je altijd de juiste mix maken. 

Wat voor een stijl heeft jouw slaapkamer?

Houd je van een beetje glamour transformeer je slaapkamer om tot een Glamour SUITE. De uitdaging is om precies de juiste balans te krijgen. Het mag een beetje ordi, maar maak er niet gelijk een panter paradijs van. Het leuk behangetje met een print is een goede start, maar houd het een beetje chic. Een behang met een neutraal dessin ben je minder snel op uit gekeken en  biedt de juiste sfeer.

Wat goud elementen zoals een busboy met wat flessen of een toffe glamour retro lamp zijn top en kan je het beste ergens tweedehands op de kop tikken. Als je ruimte hebt voor een leuk bankje dan is dan natuurlijk helemaal goed voor het hotelsuite gevoel. Kies voor een velours bekleding, dat is lekker glamour.

Geef je bed die gouden Glamour look

En dan heb je natuurlijk nog het bed: the piece the resistance. Het bed met zijn enorme oppervlak is een enorme eye-catcher. Voor het echte glamour gevoel adviseren wij om voor een satijnen dekbedovertrek te gaan. Satijn heeft een subtiele glans dat het geheel een chique uitstraling geeft. Kies voor rijke kleuren zoals Honey, die een mooie gouden gloed heeft. Een Champagne dekbedovertrek geeft de kamer natuurlijk ook en echte luxe uitstraling. Combineer deze kleuren met kussenslopen in bijvoorbeeld Bordeaux, Cedar Wood of Toffee

Ben je meer fan van percale katoen beddengoed, dan zijn er gelukkig nog zat mogelijkheden Combineer Inca Gold of Khaki Gold dekbedovertrek met een Nude hoeslaken en Dusty Rose kussensloop. Het zijn roze tinten beddengoed die je combineert met goudkleurig beddengoed. Style het helemaal af met bijvoorbeeld een leuke bigDOT in een er uitspringende accent kleur zoals Brique Red.

Je beddengoed kan je gemakkelijk wisselen. Durf te combineren.

 SUITE DREAMS //