Maak van je slaapkamer een stoere Cabin SUITE

Altijd al een suite life willen hebben dan ben je bij ons, SUITE702 aan het juiste adres. Wij doen praktisch alles vanuit bed, of het nou werken, spelen of slapen in bed is. Het maakt ons niet uit.

Je hoeft geen hotel te bezoeken om je eigen suite life te beleven. Elke slaapkamer kun je ombouwen tot een mooie suite. Een grote slaapkamers is ook niet perse nodig. Met wat mooie producten en wat originele oplossingen maak je van jouw slaapkamer zo een stoere cabin suite. Ook zonder openhaard en berenvel in je slaapkamer kan dat. 

Niemand is hetzelfde de één houdt van een Cabin in the woods stijl en de andere vindt een suite aan het strand geweldig. Door kleuren uit ons uitgebreide kleurenpalet te combineren kan je altijd de juiste mix maken. Altijd passend bij je eigen stijl.

Hoe bouw je jouw slaapkamer om tot een echte cabin suite?

In deze blog bespreken we wat stoere slaapkamer inspiratie en delen we wat tips om jouw slaapkamer een cabin suite uitstraling te geven. 

Mocht je nou een echt stoere cabin suite willen dan moet je niet bang zijn voor wat natuurlijke kleuren, zoals Moss, After Dark of Chocolate. Een echte cabin suite moet namelijk lekker warm en knus voelen. Je wilt niet dat het voelt als een verlaten cabin ergens in een eng bos. Combineer het daarom met wat stralende accentkleuren.

Natuurlijke kleuren geven dat echte Cabin gevoel.

Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren zoals groen, bruin maar ook donkerblauw zorg je ervoor dat het echt aanvoelt als een cabin ergens in een mooi bos. Met de kleuren Inca Gold of Hay krijg je tussen al die aardse kleuren een beetje een warm gevoel. Juist door te spelen met lichte en donkere kleuren gaat het geheel leven. 

Beddengoed doet heel veel, maar helaas, met alleen wat beddengoed ben je er nog niet.  Koop een mooi houten nachtkastje met daarbij een houten dienblad die je vervolgens lekker op bed kunt laten rusten op een bigDOT, perfect wanneer je even een tafeltje wilt in bed. Verder passen wat leuke vintage stijl elementen goed bij de cabin suite. 

Niet alleen hout maar ook een dik zacht wollen kleed in de slaapkamer is een perfecte toevoeging aan de cabin suite plus je hebt geen koude voetjes mocht je toch ooit besluiten uit bed te gaan. Zet een leren stoel in de hoek van de kamer en jouw cabin suite is helemaal compleet. 

Mocht je nou nog willen dat je kamer ook nog eens heerlijk naar de natuur ruikt kun je altijd nog één van onze Eye-pillows kopen, deze ruiken namelijk heerlijk subtiel naar lavendel en zorgen ervoor dat jouw kamer altijd schoon en fris ruikt.

SUITE DREAMS //