Pastel power

Wie het modebeeld een beetje volgt, weet dat de komende jaren pastel kleuren het straatbeeld gaan bepalen. Nu gaat het er in de mode soms wat extreem aan toe. We zien dat home deco deze modetrends wel volgt, maar in wat mildere vorm.

Als pastel ergens voor staat dan is het wel voor subtiel kleurgebruik.

Het zijn niet de knal kleuren maar aaibare zachte genuanceerde kleuren die zorgen voor een vriendelijke sfeer.

Bij beddengoed zien we dat de pastellen wat subtieler of zelfs vergrijst zijn. Knalgeel of zelfs neon gaat het natuurlijk niet worden in de slaapkamer. Pimpelpaars ook niet. Maar Mellow Yellow en Lilac Grey zijn vriendelijke kleuren, die van je slaapkamer een heerlijk licht en zacht toevluchtsoord maken.

Deze poederige pastellen bieden een heerlijke verzachting in de slaapkamer. Maar met pastel hoef je natuurlijk niet all-in te gaan. Gebruik een pastel als een speelse accentkleur en laat daardoor de kleur van het overige beddengoed meer spreken. Een pastel in de vorm van een bedMATE of een bigDOT kussen is een heerlijk snoepje voor in bed.

Deze pastel trend zullen we de komende tijd nog wel even zien. Gelukkig kan je de verschillende kleuren eindeloos met andere intensievere kleuren combineren.

SUITE DREAMS //