GROEN DOEN – SUITE702
    60 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE | GRATIS VERZENDEN | WE SHIP WORLDWIDE
GROEN DOEN

GROEN DOEN

GROEN DOEN

Als we het over “groen” hebben, denken mensen vaak direct aan duurzaam en biologisch. Heel belangrijk natuurlijk. Wat ons betreft is het vanzelfsprekend dat producten met liefde en respect voor natuur en mens gemaakt worden. Al ons beddengoed heeft daarom het GOTS-keurmerk. Een keurmerk dat garant staat dat de gehele keten duurzaam en sociaal verantwoord plaatsvindt.

 

Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat je bed onweerstaanbaar lekker is en er fabulous uit ziet. Wij willen letterlijk en figuurlijk wat meer kleur in de slaapkamer brengen. Met ons kleurenpalet volgen we het modebeeld nauwgezet. En “groen” is dé kleur van dit najaar. Wat Cécile Narinx al opmerkte in het Volkskrant magazine van 7 september. 

Ook in het interieur zien we steeds meer groen. Als echte eyecatcher of als accent kleur om te combineren. Groen is een natuurlijke kleur. Koel en behaaglijk tegelijk.

Moss, Thyme Green, Petrol Green, Forest Green of Eméerald Green. In linnen, perkal en satijn. Mix&Match ze allemaal. Groen, moet je doen!

Ontdek onze groentjes:

 

Linnen      PERKAL       SATIJN

 

 

 

/ andere interessante blogs //

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store

X

Perkal Katoen Hoeslaken

Maak je set compleet met een heerlijk hoeslaken.

Perkal Katoen Hoeslaken

€49.95