GROEN DOEN

Duurzaam wonen, duurzaam slapen

Als we het over “groen” hebben, denken mensen vaak direct aan duurzaam en biologisch. Heel belangrijk natuurlijk. Wat ons betreft is het vanzelfsprekend dat producten met liefde en respect voor natuur en mens gemaakt worden. Al ons beddengoed heeft daarom het GOTS-keurmerk. Een keurmerk dat garant staat dat de gehele keten duurzaam en sociaal verantwoord plaatsvindt.

 

Wat wij minstens zo belangrijk vinden is dat je bed onweerstaanbaar lekker is en er fabulous uit ziet. Wij willen letterlijk en figuurlijk wat meer kleur in de slaapkamer brengen. Met ons kleurenpalet volgen we het modebeeld nauwgezet. En “groen doen” is dé kleur van dit najaar. Wat Cécile Narinx al opmerkte in het Volkskrant magazine van 7 september. 

Ook in het interieur zien we steeds meer groen. Als echte eyecatcher of als accent kleur om te combineren. Groen is een natuurlijke kleur. Koel en behaaglijk tegelijk.

Moss, Thyme Green, Petrol Green, Forest Green of Eméerald Green. In linnen, perkal en satijn. Mix&Match ze allemaal. Groen, moet je doen!

Ontdek onze groentjes:

 

Linnen      PERKAL       SATIJN

 

 

 


Laat bericht achter

All berichten worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst