Geef je slaapkamer een upgrade

Slaapkamerideeën voor jouw slaapkamer

We zitten nu met zijn allen al een goede twee weken thuis. Het zijn bizarre tijden. Onzekere tijden. Het vraagt van ons allen enorm veel flexibiliteit. We zitten gedwongen heel veel thuis. Dat heeft gek genoeg ook zijn positieve kant. Geconcentreerd thuiswerken met kinderen erbij is een enorme uitdaging, maar het is ook erg gezellig. En opeens pakken we klusjes in het huis op. Zelf heb ik net een schilderklus afgerond. Eindelijk! Dat stond namelijk al een hele tijd in de planing. Ik bleef het maar uitstellen, maar als je er eenmaal aan begint, is het zo gepiept.

Steeds meer zien we mensen een beetje kleur in de slaapkamer brengen. Dat kan natuurlijk met een mooie mix van gekleurd beddengoed. Maar het is ook leuk om te zien wat een muur in een toffe kleur kan doen. Met wat beddengoed en een pot verf geef je je slaapkamer een upgrade.  

Laat je inspireren door de tof gestylde slaapkamers

Mooi groen thema met veel linnen op de VT Wonen beurs, gestyled door Marianne Luning.

Color Blocking, we love it. Dit is onze eigen slaapkamer. met Khaki Gold, Petrol Green, Sky Blue en Navy Blue op de wanden.  

Chique slaapkamer van een klant, met Honey satijn op bed. Geen verf op de muur maar een mooi behang, dat veel diepte geeft. 

Heerlijke frisse sfeer zonder koel of afstandelijk aan te voelen. Met deze Stone Blue op muur en bed. 

Geef je slaapkamer ook een metamorfose. Jouw ideale slaapkamer is dichterbij dan je denkt. 

SUITE DREAMS

NB: heb je ook een mooie slaapkamer met ons beddengoed? We ontvangen graag jouw foto.