Geef je slaapkamer dat heerlijke hotelsuite gevoel

Je slaapkamer is de kamer waar je misschien wel de meeste tijd doorbrengt. Een kamer die zo veel meer is dan alleen een plek om het licht uit te doen en in te slapen. Je leest er een krantje, je checkt je e-mails of je kijkt er een serie. Zeker de komende donkere maanden is het heerlijk om lekker veel tijd in bed door te brengen.

Zorg ervoor dat je je slaapkamer niet langer ziet als een kamer om alleen in te slapen.

Een luie stoel of een klein bankje bij het voeteneind. Een mooie sfeervolle lamp. Een kunstwerk aan de muur. Maak van je slaapkamer een kamer om in te leven, net zoals je dat met de woonkamer doet.

Combineer verschillende kleuren beddengoed, die goed passen bij de rest van je slaapkamer. Dat geeft een bed direct extra uitstraling. Met het extra lange kussen (onze bedMATE) heb je een zacht headboard maar ook een kussen als steun in de rug dat uitnodigt om in bed nog even te chillen. De bigDOT is een zacht bijzettafeltje waar je een laptop of dienblad op zet, maar het is vooral een lekker rond en zacht knuffelkussen en een aantrekkelijk kleuraccent voor in bed.

Een goede tip tot slot, is je bed even opmaken als je ‘s ochtends opstaat. Een beslapen bed ziet er gewoon niet zo uitnodigend uit. Heel weinig moeite en direct resultaat. 

Heb je zelf al je ideale slaapkamer gecreëerd, dan zien we graag hoe het geworden is. Mail ons een fotootje of deel het op social met #SUITE702_bedding.

SUITE DREAMS //