bigDOT simpel rond kussen of meer dan dat?

De bigDOT is een rond hoofdkussen, handig als zacht bijzettafeltje, heerlijk als knuffel en een geweldige dot. De bigDOT wordt gevuld met zachte ganzenveertjes. Het kussen heeft het Downpass certificaat: het keurmerk voor dons en veren met de strengste criteria op het gebied van dierenwelzijn. Het ronde kussen heeft ook een NoMite certificaat. Dit betekent dat het kussen ook geschikt is voor mensen met astma of huisstofmijt.

De bigDOT is verkrijgbaar in verschillende kleuren kussenslopen, 19 verschillende om precies te zijn, allemaal gemaakt van biologisch perkal katoen. De kussenslopen worden gemaakt in Portugal. 

Mix en match

Doordat de bigDOT in veel verschillende kleuren beschikbaar is kan je hem met elk beddengoed mixen en matchen. Een petrol green bigDOT past bijvoorbeeld perfect bij een forest green hoeslaken.

De bigDOT is beschikbaar in één maat 50x10, perfect voor een klein bijzettafeltje of als hoofdkussen. Lekker voor op de bank of voor in bed, met de verschillende kleuren kussenslopen past hij ook bij elk interieur. De bigDOT is duidelijk meer dan alleen een kussen, aangezien je er heerlijk mee kan knuffelen wanneer je maar wilt of je kunt hem gebruiken als bijzettafel voor snacks of je laptop tijdens het kijken van een film. Ook is de bigDOT een fijn kussen voor op de bank, heerlijk als kussentje voor in je rug of als tafeltje waar een dienblad met eten of drinken op staat.  

SUITE DREAMS //