4 tips voor het kiezen van het beste lente beddengoed

Met de lente in volle gang is het tijd om het winterbeddengoed op te bergen en over te schakelen naar fris en nieuw Lente beddengoed. Hier zijn 4 tips voor het kiezen van het beste lente beddengoed:

1. Kies voor heldere kleuren of pasteltinten voor jouw lente beddengoed

Lente is het seizoen van vernieuwing en groei, dus waarom zou je niet wat kleur toevoegen aan jouw slaapkamer? Heldere kleuren zoals inca gold, dusty rose en jade green kunnen een frisse en vrolijke sfeer creëren. Of kies voor pasteltinten: lichte, pastelkleurige beddengoed in zachte tinten zoals lavender grey, pistachio en sky blue zijn perfect voor de lente. Ze zorgen voor een rustige en kalmerende sfeer in je slaapkamer.

2. Kies voor lichte & luchtige materialen

In de lente is het vaak nog niet heel warm, maar wel warmer dan in de winter. Kies daarom voor luchtige materialen zoals percale katoen of washed linnen. Deze materialen ademen goed en houden je koel tijdens de warmere nachten. Percale katoen is heerlijk glad en krakerig crispy terwijl washed linnen stoer oogt en heerlijk zacht is.

 3. Overweeg een dunner dekbed

Als je in de winter een dik Winter dekbed hebt gebruikt (warmteklasse 2), is het misschien tijd om over te schakelen naar een dunner dekbed voor de lente. Een dunner dekbed kan comfort bieden zonder te warm te zijn. Bij SUITE702 hebben we verschillende soorten Spring (warmteklasse 3) en Summer dekbedden (warmteklasse 4). Een  4-seizoenen dekbed is ideaal voor het hele jaar rond. In de lente gebruik je het Spring dekbed, in de zomer het dunnere Summer dekbed. In de winter knoop je beiden gemakkelijk met de meegeleverde knoopjes aan elkaar voor een super warm en comfortabel Winter dekbed. 

 4. Vergeet de kussens niet

Kies kussenslopen die bij je beddengoed passen en voeg er een bedMATE of bigDOT aan toe voor een gezellige sfeer.

 Door deze tips te volgen, kun je een sfeervolle slaapkamer met frisse lente-uitstraling creëren waarin je heerlijk kunt ontspannen en slapen. Geniet van de lichte en luchtige sfeer die deze veranderingen met zich meebrengen!

SUITE DREAMS//