Retour

  • Retour zenden
Als je een product wil retourneren, stuur je een mailtje naar info@suite702.com. Wij sturen je via onze verzender (PostNL) een retourlink waarmee je een retourlabel kan aanmaken. De stappen die je moet doorlopen zijn erg simpel en wijzen zich vanzelf.
Zodra wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we direct het aankoopbedrag terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt voldaan. 
Voor een retourzending wordt een eigen bijdrage van €7,50 gerekend. Je bent ook van harte welkom om het pakket zelf langs te brengen bij onze studio in Amsterdam.
SUITE702
Palmstraat 66
1015HS Amsterdam
  • Bedenktermijn

Het is wettelijk verplicht dat u zich bij online aankopen 30 dagen kan bedenken. Wij vinden het vooral belangrijk dat u heel erg tevreden bent met uw aankoop. Mocht u zich bedenken of twijfelen aan de kleur dan kunt u binnen 60 dagen de spullen terugsturen. U krijgt dan uw geld terug. Het beddengoed moet er wel nog netjes uit zien.

  • Verwerking retourzending

Na aanmelding van de retourzending kunt u de zending naar ons terugsturen.

Zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen en verwerkt hebben, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. De verwerking kan 5 werkdagen in beslag nemen. Als u 5 werkdagen nadat u het artikel retour gestuurd hebt nog geen bericht hebt ontvangen, neem dan contact op met info@suite702.com.

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt het retourbedrag zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping teruggestort op de door u aangegeven bankrekening.