Retour

  • Retour zenden
Als je een product wil retourneren, stuur je een mailtje naar shipping@suite702.com. Wij sturen je via onze verzender (PostNL) een retourlink waarmee je een retourlabel kan aanmaken. De stappen die je moet doorlopen zijn erg simpel en wijzen zich vanzelf.
Zodra wij de retourzending in goede orde (ongebruikt en ongewassen) hebben ontvangen, storten we direct het aankoopbedrag terug via de betaalmethode waarmee je de bestelling hebt voldaan. 
Voor een retourzending wordt een eigen bijdrage van €7,50 gerekend. Je bent ook van harte welkom om het pakket zelf langs te brengen bij onze studio in Amsterdam. 
SUITE702
Elementenstraat 14B
1014AR Amsterdam
  • Herroepingsrecht

Hieronder volgt een officieel semi-juridisch wettelijk verplicht verhaal wat waarschijnlijk door niemand gelezen wordt. Het komt erop neer dat je de producten terug mag sturen als je niet tevreden bent. Als je er gewoon mee omgaat en je bent toch niet tevreden dan lost SUITE702 het op.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag van uw ontvangst van de producten. Na herroeping hebt u nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (onderaan de pagina), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voor de kosten van het retour sturen vragen wij een eigen bijdrage van €7,50. Mits het een zending binnen Nederland betreft. Stuur ons een mail, dan maken wij een retourzending voor u aan, u ontvangt automatisch een duidelijke mail waarin alles wordt uitgelegd.

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, binnen14 dagen van ons terug.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Onze gegevens: SUITE702, Palmstraat 66, 1015 HS Amsterdam, info@SUITE702.com

  • Modelformulier voor herroeping

Dit formulier moet u alleen invullen en terugzenden wanneer u uw aankoop wilt herroepen. (Dit is zo'n standaard tekstje, als je het terug stuurt met een normale/ vriendelijke mail dan komt het ook allemaal goed.)

Aan: SUITE702 Palmstraat 66 1015 HS Amsterdam info@SUITE702.com

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product] herroep/herroepen

- Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]

 

   • - [Naam consumenten(en)]
   • - [Adres consument(en)]
   • - [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 • Bedenktermijn
 • Het is wettelijk verplicht dat u zich bij online aankopen 30 dagen kan bedenken. Wij vinden het vooral belangrijk dat u heel erg tevreden bent met uw aankoop. Mocht u zich bedenken of twijfelen aan de kleur dan kunt u binnen 60 dagen de spullen terugsturen. U krijgt dan uw geld terug. Het beddengoed moet er wel nog netjes uit zien.

 • Producten terugsturen
 • Voor het terugsturen van een product verzoeken wij u het retourformulier in te vullen en bij uw retourzending te voegen. Plak het retouretiket op de verpakking. Het pakket kunt u afgeven bij een PostNL servicepunt en gratis naar ons toesturen. Het retourformulier kunt u ook hier downloaden.

   • Retouradres
   • SUITE702
   • Elementenstraat 14B
   • 1014AR Amsterdam

  Op het retouretiket staat het juiste retouradres van SUITE702 ook vermeld.

 • Verwerking retourzending
 • Na aanmelding van de retourzending kunt u de zending naar ons terugsturen.

  Zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen en verwerkt hebben, sturen wij u een e-mail ter bevestiging. De verwerking kan 5 werkdagen in beslag nemen. Als u 5 werkdagen nadat u het artikel retour gestuurd hebt nog geen bericht hebt ontvangen, neem dan contact op met info@suite702.com.

  Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt het retourbedrag zo snel als mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping teruggestort op de door u aangegeven bankrekening, inclusief de door u eventueel betaalde verzendkosten.