CAMPAGNE SUITE702

CAMPAGNE SUITE702

 

Door heel Nederland hangt deze week onze campagne, die bestaat uit 6 verschillende uitingen. In de opvallende maar ook wel ondeugende campagne laten we verschillende stellen zien die ruzie lijken te maken, maar vanuit een ander perspectief- onder de lakens- is het geen ruzie maar liefde. “Make Love, Not War. Onder de lakens is alles anders.

  Make Love Not War Campagne SUITE702

 

Onze merknaam SUITE702 is een verwijzing naar de Bed-in die John Lennon en Yoko Ono in 1969 organiseerden. Het pasgetrouwde stel bleef tijdens hun huwelijksreis een week in bed liggen in het Hilton Hotel in Suite 702, om aandacht te vragen voor wereldvrede. Bijna 50 jaar na dato is de boodschap onverminderd relevant. Oorlogstaal lijkt het nieuwe idioom van de wereldleider. Kernwapenprogramma’s worden nieuw leven ingeblazen terwijl rechts populisme overal een sterke opmars maakt. Alles lijkt zich in rap tempo te verharden. Het wordt er niet gezelliger op in de wereld.

SUITE702 roept op niet mee te gaan in de verharding. Oordeel niet te snel. Zoek niet alleen de tegenstelling of confrontatie op, maar ook dat wat ons verbindt. Wees tolerant, houd van elkaar. Uitgeslapen zijn we aardiger voor elkaar en ziet de wereld er een stuk beter uit. Log uit. Make Love, Not War.

 

We can’t promise you world peace overnight,

but a good night sleep is a hell of a start. 

 

 

Credits:

Campagne: Niels de Wit van de The Odd Shop

Fotografie: Jaap Vliegenthart

/ andere interessante blogs //

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store

X

Hoeslaken

Maak je set compleet met een heerlijk hoeslaken.