SUITE702 ban de bank
    60 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE | GRATIS VERZENDEN | WE SHIP WORLDWIDE
BAN DE BANK

BAN DE BANK

BAN DE BANK

 

We moeten overal bij zijn, want misschien missen we wel wat. Er is altijd nog een leuk feestje om naar toe te gaan of een interessant artikel om te lezen en te delen natuurlijk. FOMO, the Fear Of Missing Out; iedereen kent het. Het is de drijvende kracht van social media. In social media delen we onze hoogtepunten. Iedereen heeft een fantastisch leven, en als je niet mee doet ben je een loser. Of tenminste zo voelt het. Zoals met alles is er een tegen geluid. Een tegen beweging; JOMO. The Joy Of Missing Out. Het is precies het tegenovergestelde van FOMO.

Het hele begrip JOMO is bedacht door Anil Dash (http://anildash.com/2012/07/jomo.html) in 2012. Ik heb onlangs pas voor het eerst van JOMO en van Anil Dash gehoord.  Dat heb ik dan de afgelopen jaren knap gemist. Wat blijkt, iedereen is over JOMO en digital detoxen gaan schrijven. Bedrock, Viva, whole-life-challenge maar ook journalistieke media zoals The Guardian en NY Times. Tegen elkaar vertellen we nu massaal op social media hoe erg social media eigenlijk is.

We moeten het missen van sociale gelegenheden omarmen, je vervelen, niet up-to-date zijn, er niet bij horen. En je er goed bij voelen. Daar gaat het om. Dat is goed voor je concentratie, je creativiteit.  Je wordt er simpel weg gelukkig van. Het is het beste wat je kan overkomen, na quinoa smoothies en minder vlees eten.

/ andere interessante blogs //

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store

X

Perkal Katoen Hoeslaken

Maak je set compleet met een heerlijk hoeslaken.

Perkal Katoen Hoeslaken

€49.95