EEN INSTAGRAMABLE SUPER TOTE BAG

EEN INSTAGRAMABLE SUPER TOTE BAG  

Het is eindelijk vakantie. Op Instagram kunnen we al zien hoe mooi andermans vakantie is. En nu mag iedereen er zelf op uit. Ik ben ervan overtuigd dat elke vakantie “Instagramable” is, onder de juiste hoek met sap in een oude jampot, ziet zelfs de meest aftandse camping er jaloersmakend uit.

Ik ken mensen die om die reden van social media af zijn gegaan. Ze werden er gewoon een beetje ongelukkig van. Als ik heel eerlijk ben, heb ik daar zelf ook wel last van. Ik weet dat de beelden me voor de gek houden, maar toch toets ik mijn eigen realiteit aan het geënsceneerde beeld van influencers en andere mensen die het leven veel beter begrepen hebben dan ik. En veel jonger en knapper zijn dan ik. Shirley heeft gelukkig nergens last van.

Eigenlijk ben ik helemaal niet zo dol op Social Media. Vooral omdat ik er niet echt veel kaas van heb gegeten. Mensen die alleen maar foto’s van zichzelf op hun tijdlijn plaatsen, ik snap dat niet. Tegelijk ontkom je als startend merk niet aan social media. Elk merk moet er inmiddels aan geloven. Ik begreep dat Juventus, Ronaldo niet had gekocht (voor €100 mln) om de Champions League te winnen, maar omdat hij zo veel volgers had in China. Ben je de beste voetballer van de wereld (volgens sommigen) moet je het hebben van je volgers. Zo wordt zijn ijdeltuiterij ook nog eens beloond. Voor de duidelijkheid: ik ben geen Ronaldo fan.

Omdat opportunisme ook ons niet vreemd is, gebruiken we social media graag om onze doelgroep (jullie) te vertellen dat ze vooral niet te veel op social media moet zitten. Ik weet zeker dat in plaats van op Instagram kijken hoeveel likes je hebt (van mensen die je niet kent) je beter lekker in je bed kan gaan liggen met je vriend of vriendin, of je kat. 

Dat wisten jullie natuurlijk allemaal al lang. Wat de meesten van jullie ook weten is dat een set wordt bezorgd in die leuke tote-bag. Nu blijkt deze tas heel “Instagramable” te zijn. Van verschillende klanten kregen wij een leuke foto, met daarop onze tas. Nu maken wij graag misbruik van social media om ons eigen merk te promoten en hebben daarom de volgende actie bedacht. 

De SUITE702 zomer actie

Neem die fantastische tote-bag mee op vakantie, maak er een leuke Instagramable foto van en post hem op Instagram met #SUITE702, #SPOT702 #BedPeaceTote. Tag al je vrienden, familie, collega’s en ons. De leukste foto, die het beste het vakantie-Bed-Peace-gevoel voor het voetlicht weet te brengen krijgt aan het eind van de zomer een gratis set van ons cadeau. Kijk van zo’n post word je nou weer wel gelukkig.

Leuk om nog even te vertellen dat onze tote-bag gemaakt is van geupcycled katoen. Bij upcyclen krijgt oud materiaal een nieuwe bestemming; zo is onze tas gemaakt van oud tafellinnen. Er wordt dus geen nieuw katoen voor verbouwd. Op deze manier wordt water, elektriciteit, verf en grondstoffen bespaard. Een super tas dus, die ook nog eens Instagramable is. Wat wil je nog meer?

Als je nou nog geen tas hebt, maar wel graag wil meedoen aan de actie, dan kan je deze ook los op onze site bestellen.

 

 

Geniet van je vakantie en niet van je smartphone.

 

SUITE DREAMS //

 

NB:
De  Sleepy-Summer-Set aanbieding loopt nog. Tot eind juli ontvang je 20% korting op deze fantastische Mediterrane set van heerlijk koel perkal katoen.


Laat bericht achter

All berichten worden gecontroleerd voordat ze worden geplaatst